Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale1200g1560kcal216g26.4g73.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras640g2048kcal88.3g371.2g20.5g52.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 340g884kcal91.8g0g57.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1000g600kcal10g45g40g6g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g10342kcal817.4g902.2g390.2g119g
Valittu annoskoko3240g5171kcal408.7g451.1g195.1g59.5g
Annoskoko puolitettuna1620g2586kcal204.4g225.6g97.6g29.8g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789