Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 940g1197kcal202.6g0g42.3g0g
Sipuli kuivattu 36g98kcal3.8g12.6g0.6g12.6g
Fenkoli, annos 100g10g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Korianteri, annos 10g10g2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g5g18kcal0.6g2.7g0.8g1.7g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g900g360kcal18.9g61.2g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow120g456kcal7.9g11.5g42g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g4469kcal476.2g212.8g181.4g62g
Valittu annoskoko3240g2234kcal238.1g106.4g90.7g31g
Annoskoko puolitettuna1620g1117kcal119.1g53.2g45.4g15.5g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521