Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g270g76kcal1.6g16.1g0.5g6.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka90g10kcal1g1g0.2g0.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1034g1003kcal72.4g134.5g5.2g60g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1124g337kcal11.2g67.5g2.2g11.2g
Makaroni, pasta 337g1104kcal34.4g223.9g3.7g11.3g
Pinaatti 112g15kcal1.8g0.4g0.3g1.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g6346kcal252.6g911g151.2g190.4g
Valittu annoskoko3240g3173kcal126.3g455.5g75.6g95.2g
Annoskoko puolitettuna1620g1586kcal63.2g227.8g37.8g47.6g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284