Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 250g1779kcal1.9g1g200.3g0g
Sokeri255g1037kcal0g255.1g0g0g
Kaurahiutale 321g1199kcal46.5g182.7g23.4g32g
Kaurajauho 110g412kcal16g62.8g8g11g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 200g77kcal2g12g2g1.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen801g1683kcal4g168.3g112.2g4g
Banaani, kuorittu 701g610kcal7.4g128.3g2.8g12.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 601g446kcal4.5g93.1g2.4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g14484kcal164.6g1806.6g702.2g134.8g
Valittu annoskoko3240g7242kcal82.3g903.3g351.1g67.4g
Annoskoko puolitettuna1620g3621kcal41.2g451.7g175.6g33.7g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343