Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1037g3628kcal137.9g704.9g24.9g39.4g
Sokeri 452g1834kcal0g451.4g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)930g307kcal30.7g41.9g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g399g2871kcal4g4g319g0g
Neilikka, annos 4g11g39kcal0.4g8.5g0.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g23.9g2.8g11.2g
Siirappi 372g1122kcal0.4g275.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g19848kcal355.6g3020.6g694.2g101.2g
Valittu annoskoko3240g9924kcal177.8g1510.3g347.1g50.6g
Annoskoko puolitettuna1620g4962kcal88.9g755.2g173.6g25.3g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450