Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1200g4200kcal144g852g25.2g36g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g800g1440kcal120g168g34.4g352g
Rypsiöljy rainbow200g1800kcal0g0g200g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6488g15197kcal567.6g2075.2g524.4g776g
Valittu annoskoko3244g7598kcal283.8g1037.6g262.2g388g
Annoskoko puolitettuna1622g3799kcal141.9g518.8g131.1g194g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330