Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g695g1994kcal22.9g472.3g1.4g59g
Sokeri 834g3383kcal0g832.7g0g0g
Voi 556g4031kcal6.6g2.2g451.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)306g385kcal33.6g0.9g27.5g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g19724kcal127.6g2648.8g961.4g118.2g
Valittu annoskoko3248g9862kcal63.8g1324.4g480.7g59.1g
Annoskoko puolitettuna1624g4931kcal31.9g662.2g240.4g29.6g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161