Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2445g587kcal29.3g83.1g4.9g51.3g
Oliiviöljy 189g1668kcal0g0g188.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original140g98kcal5.6g11.2g4.2g4.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)140g28kcal0g9.1g0g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g4942kcal83g234.2g396.4g114.6g
Valittu annoskoko3248g2471kcal41.5g117.1g198.2g57.3g
Annoskoko puolitettuna1624g1236kcal20.8g58.6g99.1g28.7g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318