Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 309g441kcal38.7g0.9g31.7g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g703g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 647g2219kcal65.9g452.8g7.8g22.6g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%338g742kcal10.1g16.9g67.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 281g128kcal8.4g13.5g4.2g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Sokeri 84g342kcal0g84.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g84g616kcal0.8g0.8g67.5g0g
Mansikkahillo 703g1591kcal3.9g379.2g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g12717kcal258.6g2030.4g358.8g58g
Valittu annoskoko3248g6359kcal129.3g1015.2g179.4g29g
Annoskoko puolitettuna1624g3179kcal64.7g507.6g89.7g14.5g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262