Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 353g2561kcal4.2g1.4g287g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.9g0g0g
Kaurahiutale 282g1057kcal41g161g20.6g28.2g
Vehnäjauho, sunnuntai344g1205kcal41.3g244.4g7.2g10.3g
Mansikka, Tuore1765g759kcal8.8g148.3g3.5g33.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g353g1974kcal29.7g194.2g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g16328kcal250g1798.4g876.6g144g
Valittu annoskoko3248g8164kcal125g899.2g438.3g72g
Annoskoko puolitettuna1624g4082kcal62.5g449.6g219.2g36g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569