Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g852g2359kcal15.4g638.4g1.3g57.1g
Saksanpähkinä 1892g12871kcal278.2g62.4g1233.9g300.9g
Kookoshiutale 331g2188kcal26.9g21.2g213.7g54g
Hunaja 142g469kcal0.7g114.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g19g69kcal0.7g15.1g0.7g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g35911kcal643.8g1703.6g2899.2g824g
Valittu annoskoko3248g17956kcal321.9g851.8g1449.6g412g
Annoskoko puolitettuna1624g8978kcal161g425.9g724.8g206g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742