Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)384g844kcal50.2g1.9g71.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g131g941kcal1.3g1.3g104.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1743g795kcal52.3g83.7g26.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai959g3356kcal115.1g680.8g20.1g28.8g
Sokeri 26g106kcal0g26.1g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g12084kcal437.8g1587.6g444.4g57.6g
Valittu annoskoko3248g6042kcal218.9g793.8g222.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna1624g3021kcal109.5g396.9g111.1g14.4g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908