Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana2100g3612kcal375.9g10.5g231g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g210g651kcal0g161.7g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g210g819kcal0.4g203.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g210g699kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)210g172kcal20g23.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)21g8.4kcal0.3g1.3g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu21g17kcal0.4g3.7g0.2g0.4g
Paprikajauhe 5.6g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.2g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz105g108kcal0.9g25.3g0.1g1.3g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g105g237kcal6g26.8g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g12774kcal815.8g928.4g488.8g9g
Valittu annoskoko3248g6387kcal407.9g464.2g244.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna1624g3194kcal204g232.1g122.2g2.3g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727