Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 233g37kcal4.9g0.7g0.8g3.5g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g70g77kcal0.7g17.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)537g145kcal7g25.8g1.1g9.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)933g747kcal154.9g0g9.3g0g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.7g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl583g700kcal19.8g21g58.3g0g
Tomaatti 303g69kcal1.7g10.5g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6496g3911kcal391.4g206.8g145.4g54.8g
Valittu annoskoko3248g1956kcal195.7g103.4g72.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna1624g978kcal97.9g51.7g36.4g13.7g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239