Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1125g337kcal11.2g67.5g2.2g11.2g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Vesi1575g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light225g405kcal18.9g8.3g33.7g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g76.8g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6498g3017kcal95.8g327.6g146g36g
Valittu annoskoko3249g1508kcal47.9g163.8g73g18g
Annoskoko puolitettuna1625g754kcal24g81.9g36.5g9g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323