Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka16g138kcal0g0g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g210kcal6.2g42.8g0.7g2.1g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g31g56kcal0.1g3.1g0.1g0g
Mustikka94g31kcal0.5g6g0.4g3.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)16g58kcal2.2g8.6g1.3g1.7g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1438kcal32.4g202.6g43.6g13.8g
Valittu annoskoko325g719kcal16.2g101.3g21.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna163g360kcal8.1g50.7g10.9g3.5g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956