Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g25g90kcal3.3g17.3g0.8g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.5g0.5g1.4g
Kaurahiutale 17g63kcal2.4g9.5g1.2g1.7g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g42g23kcal3.8g2.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 50g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä, rainbow77g77kcal15.5g0.4g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1088kcal73.4g124.4g31.2g12.4g
Valittu annoskoko325g544kcal36.7g62.2g15.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna163g272kcal18.4g31.1g7.8g3.1g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.1g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499