Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer72g369kcal2.8g40.2g21.5g3.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)27g194kcal0.3g1.1g21.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 36g43kcal1.1g1.6g3.6g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl36g129kcal0.7g1g13.6g0g
Sokeri7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Marianne crush 150g27g116kcal0.3g23.1g2.3g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g1.9g2.7g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g48g165kcal1g37.8g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g2452kcal25.8g271.4g138.4g20.8g
Valittu annoskoko325g1226kcal12.9g135.7g69.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna163g613kcal6.5g67.9g34.6g5.2g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497