Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g167g283kcal31.7g0g16.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g52g73kcal1.6g1g6.8g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g15g38kcal2.5g0.3g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g908kcal80.6g11.8g58.2g2.4g
Valittu annoskoko325g454kcal40.3g5.9g29.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna163g227kcal20.2g3g14.6g0.6g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339