Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 284g362kcal61.2g0g12.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.4g5.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Mustapippuri 2.1g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Curryjauhe (-), annos 5g1.3g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g8.4g29kcal0.8g6.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g813kcal124.8g17.2g26.6g2g
Valittu annoskoko325g406kcal62.4g8.6g13.3g1g
Annoskoko puolitettuna163g203kcal31.2g4.3g6.7g0.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.6g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286