Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Pennepasta, Gallo84g282kcal10.5g56.9g1.3g5.1g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 77g7.2kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton25g18kcal2.4g1g0.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g789kcal31.4g117.4g21g12.6g
Valittu annoskoko325g395kcal15.7g58.7g10.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna163g197kcal7.9g29.4g5.3g3.2g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605