Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu135g219kcal37.5g0g7.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Ranskankerma Valio56g158kcal1.4g2g15.8g0g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g14g55kcal4.6g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g931kcal89.2g12.8g57g2.6g
Valittu annoskoko325g465kcal44.6g6.4g28.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna163g233kcal22.3g3.2g14.3g0.7g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412