Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse35g260kcal0g0g28.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g314kcal9.3g64g1.1g3.2g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Mustikka metsä- 63g28kcal0.3g4.1g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1807kcal29g257.4g68.8g10.6g
Valittu annoskoko326g903kcal14.5g128.7g34.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna163g452kcal7.3g64.4g17.2g2.7g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644