Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Parsa 250g39kcal3.2g3g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g231kcal8.6g24.2g8.6g7.8g
Valittu annoskoko326g116kcal4.3g12.1g4.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna163g58kcal2.2g6.1g2.2g2g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894