Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g158kcal0.3g0.1g17.7g0g
Sokeri25g100kcal0g24.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g113kcal3.4g23.1g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton17g56kcal4g1.8g3.6g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g73g377kcal3.3g38.4g23.2g8g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g58g325kcal3.8g33.1g19.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton58g93kcal4.6g2.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g2506kcal44.2g250.2g147.2g18.4g
Valittu annoskoko326g1253kcal22.1g125.1g73.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna163g627kcal11.1g62.6g36.8g4.6g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.4g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302