KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g75g295kcal60.7g5.2g3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 28g86kcal2.9g16.3g0.6g1.5g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g25g143kcal5.7g4.9g12.4g1.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 16g53kcal4.7g1.1g3.3g5g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Hiiva, 50g10g6.1kcal1.3g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1560kcal164.4g55.6g76.8g16g
Valittu annoskoko326g780kcal82.2g27.8g38.4g8g
Annoskoko puolitettuna163g390kcal41.1g13.9g19.2g4g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.5g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533