Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g38g87kcal7g4.6g4.2g5.3g
Lihaliemi laimennettu 19g3.6kcal0g0.6g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour47g141kcal1.6g2g14.1g0.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit47g61kcal1.4g0.9g6.1g0g
Kinkkusuikale, Portti56g71kcal9.6g0.2g3.9g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki28g13kcal0.3g2.8g0.1g0g
Paprika, punainen26g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Liivate 2.3g7.9kcal1.9g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl62g211kcal1.2g1.9g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1203kcal46.4g28.4g100.6g12.6g
Valittu annoskoko326g602kcal23.2g14.2g50.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna163g301kcal11.6g7.1g25.2g3.2g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.4g15.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370