Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 35g137kcal0.7g0.8g14.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g8.8g5.4kcal1.2g0.3g5.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.9g1.3kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohi meri, filee 176g291kcal29.5g0g19.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g126kcal0.8g1.1g13.3g0g
Kananmuna omega29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Soijajauho rasvainen 4.4g21kcal1.5g1g1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1253kcal75.8g9.4g112.6g2g
Valittu annoskoko326g627kcal37.9g4.7g56.3g1g
Annoskoko puolitettuna163g313kcal19g2.4g28.2g0.5g
Arvot/100g100g193kcal11.6g1.4g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653