Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis210g235kcal46.1g0g6.3g0g
Porkkanaraaste 200g44g12kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)8.7g32kcal1.2g6.3g0.2g0.4g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis33g36kcal7.2g0g1g0g
Porkkanaraaste 200g6.8g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.4g5kcal0.2g1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g704kcal110.8g22.6g20.2g4.2g
Valittu annoskoko326g352kcal55.4g11.3g10.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna163g176kcal27.7g5.7g5.1g1.1g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852