Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g7.3g34kcal1.4g0.1g3g1.9g
Hamppu, siemen5.8g30kcal1.3g2g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57g1g2.9g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g54g172kcal7.5g31.2g1.7g7g
Siirappi 12g35kcal0g8.6g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1357kcal37g197.8g44.2g23.6g
Valittu annoskoko326g679kcal18.5g98.9g22.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna163g339kcal9.3g49.5g11.1g5.9g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341690