Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 66g19kcal0.4g3.5g0.1g1.2g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g66g33kcal1g1.3g2.6g1.3g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 44g58kcal3.7g7.7g0.9g2.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 22g70kcal5.3g10g0.4g1.9g
Herne 18g12kcal0.9g1.6g0.1g0.5g
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g504kcal24.8g56.6g16.2g17g
Valittu annoskoko325g252kcal12.4g28.3g8.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna163g126kcal6.2g14.2g4.1g4.3g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982