Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g220g132kcal22g9.5g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g53g164kcal9g28.5g1.5g6.9g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g729kcal73g79.6g13.2g13.8g
Valittu annoskoko326g364kcal36.5g39.8g6.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna163g182kcal18.3g19.9g3.3g3.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292