Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g11g40kcal0.4g9.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g118kcal3.6g23.6g0.2g2.8g
Valittu annoskoko325g59kcal1.8g11.8g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna163g30kcal0.9g5.9g0.1g0.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.6g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258