Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g25g15kcal2.8g1g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g63g19kcal0.6g3.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Lihaliemikuutio Kania2g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g318kcal28g20.4g12.8g4.4g
Valittu annoskoko326g159kcal14g10.2g6.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna163g80kcal7g5.1g3.2g1.1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391