Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli400g720kcal34g8.8g60g0g
Ketsuppi, Felix108g97kcal1.1g22.7g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Persilja20g2.4kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6500g5715kcal368.8g147.4g406.2g3.2g
Valittu annoskoko3250g2858kcal184.4g73.7g203.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna1625g1429kcal92.2g36.9g101.6g0.8g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674