Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 496g1702kcal50.5g347.1g6g17.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1503g691kcal48.1g72.1g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä75g511kcal0.8g0.8g56.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g721g606kcal7.9g132g2.9g13g
Ruokosokeri120g490kcal0g120.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6504g8943kcal297.2g1346.2g243.4g60.8g
Valittu annoskoko3252g4471kcal148.6g673.1g121.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna1626g2236kcal74.3g336.6g60.9g15.2g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826