Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1200g420kcal12g78g6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 900g2885kcal240.9g0g215.5g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g480g1680kcal86.4g283.2g18.7g28.8g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g480g768kcal3.8g28.8g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6504g11609kcal691.2g798.4g625.2g64.2g
Valittu annoskoko3252g5804kcal345.6g399.2g312.6g32.1g
Annoskoko puolitettuna1626g2902kcal172.8g199.6g156.3g16.1g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720