Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1350g4590kcal27g40.5g472.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g450g1125kcal63g15.3g90g0g
Välipalakeksi, digestive 405g1732kcal26.2g239.1g73.9g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6507g22098kcal294.2g2190.8g1323.6g27g
Valittu annoskoko3254g11049kcal147.1g1095.4g661.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna1627g5525kcal73.6g547.7g330.9g6.8g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912