Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.2g
Chili paprika punainen13g5kcal0.2g1.1g0g0g
Soijakastike 38g23kcal1.9g3.6g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g113g395kcal3.8g91.8g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6510g1180kcal35.6g238.6g4.6g29.4g
Valittu annoskoko3255g590kcal17.8g119.3g2.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna1628g295kcal8.9g59.7g1.2g7.4g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258