Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1440g1096kcal27.1g223.2g2.9g14.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Nakki, keskiarvo 1200g2799kcal136.8g13.9g247.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6512g8144kcal344.4g536.2g503.6g51.2g
Valittu annoskoko3256g4072kcal172.2g268.1g251.8g25.6g
Annoskoko puolitettuna1628g2036kcal86.1g134.1g125.9g12.8g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686