Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1800g1998kcal414g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Aurajuusto300g1020kcal60g0g87g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6512g9499kcal1001.6g77.2g567.4g10.8g
Valittu annoskoko3256g4749kcal500.8g38.6g283.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna1628g2375kcal250.4g19.3g141.9g2.7g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666