Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)1465g1202kcal26.4g257.8g1.5g14.6g
Porkkana 338g111kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Sianliha keskiarvo 732g1599kcal133.9g0g119.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7.9g23kcal0.9g1.2g1.7g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6516g5953kcal330g568.6g247.2g51g
Valittu annoskoko3258g2976kcal165g284.3g123.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna1629g1488kcal82.5g142.2g61.8g12.8g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129