Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 169g142kcal30.9g0g1.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g7.2kcal0.4g0g2.8g0g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)28g90kcal10.4g0g5.4g0g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Maitojauhe rasvaton 8.5g30kcal2.7g4.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g771kcal91.2g25.8g37.6g1.2g
Valittu annoskoko326g385kcal45.6g12.9g18.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna163g193kcal22.8g6.5g9.4g0.3g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171