Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g7g32kcal0g0g3.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g28g109kcal0.1g27.2g0g0g
Raparperi 135g45kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Culinesse (Flora), annos 10g35g161kcal0.2g0.2g17.9g0g
Sokeri 42g169kcal0g41.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g1446kcal18.8g221.6g49.8g7.4g
Valittu annoskoko326g723kcal9.4g110.8g24.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna163g361kcal4.7g55.4g12.5g1.9g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570