Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 98g67kcal14.2g0g1.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)112g115kcal1g2.7g11g0g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g39g9kcal0.7g1.3g0.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g13g4.4kcal0.1g1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g8.4g12kcal0.5g2.6g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g497kcal34.2g25.8g28.2g2g
Valittu annoskoko326g249kcal17.1g12.9g14.1g1g
Annoskoko puolitettuna163g124kcal8.6g6.5g7.1g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g4g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027