Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g94g56kcal9.4g4g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Mantelilastu (A la meira)38g225kcal9g2.5g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g1541kcal62g20.2g136.8g0g
Valittu annoskoko326g770kcal31g10.1g68.4g0g
Annoskoko puolitettuna163g385kcal15.5g5.1g34.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231