Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g250g85kcal0.5g17.7g0.7g4.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kaurahiutale 30g112kcal4.3g17.1g2.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g927kcal10g112.4g45.8g15g
Valittu annoskoko326g464kcal5g56.2g22.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna163g232kcal2.5g28.1g11.5g3.8g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408