Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g150g175kcal4.2g6g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)75g123kcal18.7g0.7g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g1130kcal68.4g98.8g49.6g4.2g
Valittu annoskoko326g565kcal34.2g49.4g24.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna163g282kcal17.1g24.7g12.4g1.1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781