Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g90g137kcal1.6g2.4g13.4g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 44g13kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g91g89kcal17.2g0g2.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)45g14kcal0.4g2.7g0.1g0.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g3.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana653g616kcal53.6g15.8g37g2.2g
Valittu annoskoko326g308kcal26.8g7.9g18.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna163g154kcal13.4g4g9.3g0.6g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411513