Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 127g49kcal1.3g8.7g0.3g3.2g
Nauris 25g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.4g61kcal0g0g6.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g305kcal6.6g24g19g8.4g
Valittu annoskoko326g153kcal3.3g12g9.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna163g76kcal1.7g6g4.8g2.1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566